NEWS

Evo zbog čega je Ceca naša najveća zvezda!
Od kada se sa 1988 godine prvi put predstavila publici sa pesmom "Cvetak zanovetak", Ceci je zapisana blistava karijera koja je krunisana sa koncertima na Ušću na kojima je prisustvovalo više od 150.000 ljudi. Nakon toga Ceca je zakoračila u svoju naposećeniju turneju "Poziv" koja i dan danas traje, a u sklopu koje je obišla gotovo sve zemlje bivše Jugoslavije.

Slika snimljena iz vazduha. Ušće 2 ( 28.06.2013)

Ceca ima harizmu i posebna je, i zato je publika voli. Ceca je neko koga čovek ne mora lično poznavati da bije zavoleo, dovoljno je pogledati nekoliko intervjua i jednostavno vas očara svojim šarmom i dobrotom. Poznata je kao veliki humanitarac, a posebnu pažnju poklanja deci.Njena odbrana je uvek bila ćutanje, i onda kada joj je bila nanesena nepravda, ona je ćutala. Kaže da su joj  najveća podrška porodica i njena mnogobrojna publika, koja je iz dana u dan iznenađuje.

Ceca sa decom nakon koncerta na Ušću!


I za kraj, šta Cecu čini našom najvećom zvezdom? -Ceca na svakom svom koncertu ima sve mlađu i mlađu publiku, napunila je Marakanu i dva puta Ušće. Nikada nije bežala od svoje publike, već svaku priliku koristi da se druži sa njima, jer je svesna koliko to njima znači. I ono najvažnije, Ceca se nikada nije stidela svog porekla, i svoje zemlje, zato je i dobila nadimak "Ceca nacionale".


Ceca-Official | Ceca Ražnatović | design by C team | © 2015 | photos by Miloš Nadaždin

Powered by Blogger.