NEWS

Svi Cecini dueti!
Ceca Ražnatović u svojoj karijeri otpevala je na stotine hitova, ali ne i dueta. Poznato je da Ceca duete snima sa prijateljima i ljudima koje dobro poznaje. Do sada iza sebe ima 8 dueta, od čega dva sa Acom Lukasom.

Ceca i Ljuba Lukić- Ja tebe hoću

Pripremajući album prvenac, snimila sam svoj prvi duet sa Ljubom Lukićem u četrnaestoj godini, dakle bila sam neafirmisana, a on poznati pevač. Radi se o numeri „Ja tebe hoću“, koja je zapravo klasični narodnjak. Snimanje je kratko trajalo. Zbog prevelike želje da se dokažem, svoj deo posla završila sam za petnaestak minuta. Ljuba je svoju deonicu brzo i profesionalno otpevao. Moji najvatreniji fanovi znaju ovu pesmu, ali mnogi za nju nikada nisu čuli. Ta pesma mi je draga uspomena. Ljuba i ja smo ostali dobri drugari. Ne srećemo se često ali, kad se sretnemo, veoma se obradujemo jedno drugom.
Ceca i Željko Šašić- K’o na grani jabuka

U vreme kada sam sa Željkom Šašićem snimila numeru “Ko na grani jabuka”, on je bio neafirmisan ali perspektivan pevač. Te godine nastupao je sa mnom, bio mi je gost na turneji. Njegov album je bio u pripremi i želela sam da mu pomognem pa smo snimili duetsku pesmu uz podršku autora Marine Tucaković i Fute Radulovića. To je bio kolegijalan gest. Upoznala sam ga na koncertima, zavolela sam ga kao čoveka, postali smo drugari. Izuzetan je i simpatičan momak.

Ceca i Dragan Kojić Keba-U snu ljubim medna usta

Vratila sam se sa nekog nastupa iz inostranstva, bila sam u to vreme šesnaestogodišnja klinka. Keba me je pozvao kao mlađu koleginicu rekavši mi da ima pesmu koju bi trebalo zajedno da otpevamo u takmičarskom delu Mesama. Snimanje je kratko trajalo. Tada još uvek nisam samostalno odlučivala o svojoj karijeri a ekipa mojih saradnika predvođena Docom Ivankovićem nije mi dozvolila da nastupam na Mesamu, pa je Keba morao sam da otpeva tu numeru.
Ceca i Mira Škorić- Ne računaj na mene

Mira Škorić je moja dugogodišnja drugarica. U junu ćemo proslaviti dvadesetogodišnjicu druženja. Tu duetsku pesmu odlučile smo da snimimo spontano. Marina i Futa napisali su numeru baš za dve žene. Kada sam je čula, ni trena se nisam dvoumila, poželela sam da je snimim sa Mirom. Sećam se da je atmosfera na snimanju „Ne računaj na mene“ bila izuzetno zabavna i opuštena.Ceca i Aca Lukas- Crni sneg

Aca Lukas sa kojim sam snimila ovu pesmu - surovi je profesionalac. Dugogodišnji smo prijatelji. Verovao mi je kada sam mu rekla da imam odličnu pesmu predloživši mu da snimimo duet. Iako nema dlake na jeziku, u stanju je da pogine za prijatelja. Nije težak za saradnju. Izuzetno je duhovit i snimanje ove pesme pamtim po Acinim doskočicama i šalama. Obožavam da se družim i da radim sa njim. Ljudi ga ili vole ili ne vole, verovatno zato što je preterano iskren.Ceca i grupa Luna- Drugarice

Čeda me je pozvao da čujem pesmu „Drugarice“. Došli su on i Maja i, čim sam čula pesmu, dopala mi se. Čeda je opušten lik, a saradnja sa njim predstavlja zanimljivo iskustvo. Dogovorili smo se da pesmu uvrsti svako na svoj album. Njih dvoje su svoj deo snimili u tonskom studiju Predraga Negovanovića, a ja kod Fute. Te godine je Maja pevala prateće vokale na mom albumu.Ceca i Oliver Mandić- Vreme za ljubav ističe

Moj dragi prijatelj Oliver Mandić pozvao me je jedne subote i rekao da ima pesmu koju bi voleo da snimimo zajedno. Izrazio je želju da je najpre čujem, pa je dodao da ćemo se dogovoriti o saradnji ako mi se pesma dopadne, ako ne - nikom ništa. Došao je sa suprugom Majom. „Verujem u ljubav“ slušala sam celog dana, toliko mi se dopala. Pronašla sam sebe, svoje emocije, svoj život. Već narednog dana ušli smo u studio i - za pola sata sve je bilo gotovo.
Ceca i Aca Lukas- Ne zanosim se ja

 Čim mi je Aca predložio da snimimo duet i pustio mi pesmu, bila sam oduševljena. Kompozicija ima jaku emociju i jedva sam čekala da je publika čuje (Izvor: HELLO!)


Ceca-Official | Ceca Ražnatović | design by C team | © 2015 | photos by Miloš Nadaždin

Powered by Blogger.