NEWS

CECA ZA KURIR: Hrvati, vama svaka čast, ali zna se ko su šampioni!


Foto: Miloš Nadaždin
Svetlana Ceca Ražnatović održala je drugi koncert ovog leta u najvećoj otvorenoj diskoteci u Budvi. Folk zvezda oduševila je publiku kad je na svom nastupu vaterpolistima Srbije čestitala pobedu na Svetskom prvenstvu, čime se i sama ponosi.
- Pesmu „Đurđevdan“ posvetila sam našim zlatnim „delfinima“. Čestitala sam i Hrvatima srebro, ali neka izvine, mi smo šampioni - podsetila nas je pevačica.

 Kako se pripremaš pred nastup i kako se regenerišeš nakon toga?
 - Pre nastupa ništa. Čak ni voće ne konzumiram, samo vodu. Nakon koncerta pojedem neku voćku i potrebno mi je osam sati sna. Nisam zahtevna što se tiče rajder liste, samo voda.

 Ovih dana novinske članke pune vesti o vašoj deci, tačnije o njihovom boravku na Crnogorskom primorju i navodnim aferama koje ih prate?
- Moja porodica i ja ne prestajemo da budemo tema u štampi. Ja od svoje dece ne mogu da dođem na red u novinama, ali uopšte mi nije žao. Volim kada me nema u medijima jer sam publiku navikla da joj se obraćam samo kad imam nešto novo da ponudim. Što se dece tiče, umorila sam se od toga da demantujem i bavim se pričama rekla-kazala.

 Ali često se oni sami oglašavaju...
- Oni su sada porasli, pa su aktivni na društvenim mrežama, a samim tim i u medijima svaki dan bez prestanka. Vidim da je tema broj jedan ovih dana Anastasija koja menja kupaći svaki dan, a da ima jedan, rekli bi: „Ceco, kupi detetu kupaći“. Kad je Veljko u pitanju, više ne mogu da demantujem, jer uvek kad kažem: „Nije istina“, ljudi komentarišu kako sam subjektivna i kako ga branim. Zato više nemam komentar.

 Ove godine ne ideš na Kipar, zašto?
 - Pa, bio je u planu, ali imala sam previše nastupa i obaveza, pa nikako nisam uspela da se uskladim. Mnogo bih volela da odem tamo da se odmorim, ali ništa od toga.

 Nedavno se pronela priča o tome da će Anđelina Džoli snimiti film o tvojoj životnoj priči, nalik holivudskoj. Kako ti to komentarišeš?
- Mislim da je to sve samo na nivou trača. Ako me već pitate, Anđelinu nisam upoznala i nisam nešto ni zainteresovana za to. Pre bih da upoznam Breda Pita i da sa njim porazgovaram o ulozi u tom filmu.

 Prošlo je dve godine od beogradskog koncerta, a tvoja turneja i dalje traje. Imam osećaj da ćeš, umesto na odmor, otići da se pripremaš za Ušće 3?!
- Pa, to nam je u planu. Sve vreme dok traje turneja, prikupljamo nove pesme, i otkriću vam - Ušće 3 je moja želja koja će brzo biti realizovana.

Izvor: www.kurir.rs

Ceca-Official | Ceca Ražnatović | design by C team | © 2015 | photos by Miloš Nadaždin

Powered by Blogger.