NEWS

EKSKLUZIVNO: Saznajte sve o Cecinom parfemu!


Da iznenađenjima nema kraja kada je Svetlana Ceca Ražnatović u pitanju, pop folk diva je još jednom dokazala. Korak ispred svih i ovog puta, Ceca je postavila visoke standarde i kriterijume. Ona je obradovala sve fanove parfemom, gelom za tuširanje i losionom za telo pod nazivom “Illusion” pa će od danas svi njeni obožavaoci moći da joj budu bliži i da mirišu baš kao ona. Ženstvena i prefinjena mirisna nota u elegantnom i luksuznom pakovanju, oduševiće sve ljubitelje pravog luksuza.
Parfem najveće balkanske muzičke zvezde, Svetlane Cece Ražnatović – "Illusion" učiniće da se osetite posebno, a vaša iluzija će postati stvarnost.Skupocena bočica u kojoj se nalazi parfem po svemu može da parira svetskim proizvođačima, pa će bez sumnje "Illusion" biti najprodavaniji i najzastupljeniji poklon. Mirisna nota Cecinog parfema stiže iz Francuske, a folk diva je za ovaj luksuzni parfem sama odabrala mirisnu notu i to u Provansi, svetskom centru, gde se razno cveće za parfeme uzgaja stolećima.Pored parfema, "Illusion" nota je dostupna i u vidu kremastog gela za tuširanje i parfimisanog losiona za telo, bogate teksture koja nežno hidrira kožu i diskretno pojačava zavodljivi mirisni efekat.Za posebne prilike i predstojeća praznična darovanja, tu su ekskluzivni poklon setovi u kombinacijama svih proizvoda.S obzirom na to da je ovo jedan od retkih pravih parfema koji postoje čak i na svetskom tržištu, cene su i više nego pristupačne. U svim bolje snabdevenim parfimerijama i drogerijama širom zemlje, možete pronaći Cecin novi parfem, koji će vas ostaviti bez daha.

  • Illusion parfem by Ceca od 50ml koštaće 3.950 dinara
  • Illusion by Ceca set u kojem se nalaze parfem od 50ml, gel za tuširanje od 200ml i losion za telo od 150ml, koštaće 4.750 dinara.
  • Illusion by Ceca set sa parfemom od 50ml i gelom za tuširanje od 200ml, koštaće 4.300 dinara
  • Illusion by Ceca body u kojem se nalaze gel za tuširanje od 200ml I losion za telo od 150ml, koštaće 1.200 dinara.

Ceca-Official | Ceca Ražnatović | design by C team | © 2015 | photos by Miloš Nadaždin

Powered by Blogger.