NEWS

Ceca: "I dalje verujem da ću pronaći pravu ljubav"
Najpopularnija srpska pop-folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da veruje da će ponovo pronaći pravu ljubav iako već pet godina nema dečka. 

 -Verujem da ću naći pravu ljubav. Uvek sam bila optimista, pa rodile su majke sinova i sinova, ima među njima neki i za mene.- rekla je Ceca za Informer.

- Veze nisu stvari koje možete da nađete u katalogu i naručite ih. To su situacije koje vam se dešavaju spontano i treba da se dogodi hemija između dve osobe. Meni se to, eto, još uvek nije dogodilo.

Ražnatovićeva priznaje da će njen budući partner morati mnogo da se potrudi kako bi osvojio njeno srce. Bez obzira na to što su je mediji vezivali sa brojnim lepuškastim momcima, Ceca ističe da ne vidi sebe pored lepog, a nezrelog tipa.

- Kada iza sebe imate iskustvo koje imam ja, drugim očima gledate na muškarce i partnerske odnose. Sa dvadeset godina sam mislila da je sve što je lepo super. U ovim godinama su mi bitnije neke druge stvari. Privlači me lojalnost, pažnja i način na koji mi se pokazuje ljubav. Želim da u muškarcu imam prvenstveno prijatelja, nekog ko će me obasipati pažnjom i ljubavlju - objašnjava ona.

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on


Mnogi muškarci Cecu smatraju jednom od najprivlačnijih Srpkinja. Pevačica nije lažno skromna, pa priznaje da je i privatno veoma samouverena:

- Žena treba da se oseća slobodno i jako, samouvereno, elegantno i ženstveno. Ja se osećam upravo tako. Kad imate te adute, u životu je sve lakše. Svaka žena koja je samostalna pre će zapasti za oko muškarcu nego žena koja je bez samopouzdanja, povučena i nesigurna u sebe.

Izvor: www.vesti-online.com


Ceca-Official | Ceca Ražnatović | design by C team | © 2015 | photos by Miloš Nadaždin

Powered by Blogger.