NEWS

Ceca odlučila da stane na kraj lažnim profilima, evo i kako!
Pevačica je do sada napisala gomilu dopisa pokušavši da blokira sporne naloge, ali i dalje nije rešila problem, pa je odlučila da se zajedno sa advokatom obrati nadležnim službama.


-Rat sa lažnim profilima na društvenim mrežama morao je da krene! Zaista mi prave velike probleme. Dešavalo se da daju izjave novinarima u moje ime, komentarišu događaje iz mog života, objavljuju fejk fotografije, a još uvlače u sve to i druge ljude. Nadam se da će nadležni reagovati - kaže Ceca za Informer.

Pevačica je poludela zato što su oni koji vode lažnu Instagram stranicu ceca_official komentarisali u njeno ime vezu sa Aleksandrom Jovovićem i podmetali medijima druge komentare i fotografije. Neko je išao toliko daleko da je Vojinu Ražnatoviću pisao sa lažnog profila Cecine sestričine, maloletne Helene Ocokoljić. Zato je Ceca odlučila da zaštiti celu porodicu:

-Porazgovarala sam sa advokatom Denisom Bećirićem, koji je stručnjak za tu oblast. Da je jedan lažan profil, pa ajde, ali zaista ih ima mnogo. Reč je pre svega o stranama koje su pod mojim imenom na Fejsbuku i Instagramu, a kojih mi je više preko glave. Imam one koji su verifikovani od strane ovih društvenih mreža, a ovi ostali nemaju baš nikakve veze sa mnom. Ne želim da se neko lažno predstavlja u moje ime i u ime članova moje porodice - objašnjava poznata pevačica.

Izvor: www.informer.rsCeca-Official | Ceca Ražnatović | design by C team | © 2015 | photos by Miloš Nadaždin

Powered by Blogger.