NEWS

Ceca za Pink.rs: Neću pevati u Hrvatskoj!Vest da bi folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović navodno trebalo da nastupi u Hrvatskoj za 200.000 evra, nije tačna. Naime, kako se pisalo u medijima, jedan hrvatski biznismen ponudio je folk zvezdi do sada najveći honorar da nastupi u Zagrebu, a Ceca je samo za Pink.rs demantovala ova nagađanja.

 – Već danima se vrši atak na moj lik i delo. Ovo je još jedan u nizu pokušaja da se ukalja moj ugled i da se baci senka na moju karijeru. Nije istina da ću pevati u Hrvatskoj – rekla je Ceca ekskluzivno za naš portal.

Za Pink.rs, između ostalog, rekla je da se proteklih dana protiv nje vodi veoma ružna i sramna kampanja, koja nije zaobišla ni njenu porodicu.

 – Notorne laži se pišu ne samo o meni, već i o mojoj deci. Šta god oni uradili, to se prenese u medijima. Postali su epicentar svih dešavanja. Ne mogu više ni da demantujem sve laži koje se pišu u novinama – kazala je izrevoltirano najpopularnija zvezda današnjice.

Ceca će nastaviti svoju uspešnu turneju “Poziv”, kojom je oborila sve rekorde. Ovog vikenda očekuje je koncert u Lucernu, koji će, ne sumnjamo, biti podjedanko uspešan kao i svi do sada. Kao i uvek, ekskluzivni izveštaj sa ovog koncerta videćete samo u emisiji “Premijera”.Ceca-Official | Ceca Ražnatović | design by C team | © 2015 | photos by Miloš Nadaždin

Powered by Blogger.