NEWS

VREMEPLOV: Svi veliki solistički koncerti Cece Ražnatović!


Od kada se 1988. godine pojavila sa pesmom "Cvetak zanovetak" niko nije ni sumnjao da je pred njom zaista svetla budućnost.

Nizala je velike uspehe kako na poslovnom tako i na privatnom planu.Iza sebe, ako izuzmemo koncerte na trgovima i stadionima, ima nekoliko velikih solističkih koncerata koji su bili njen poklon fanovima.

Svoj prvi veliki koncert u Beogradu održala je na Tašmajdanu 1993. godine, a onda i prvi od dva koncerta u hali "Pionir" 1994 godine. Treći veliki koncert je 1995. godine usledio i to ponovo u hali "Pionir" a on je zaista ispunio sva Cecina očekivanja kao i očekivanja tadašnje publike.Koncert na Marakani 2002 godine je obeležio njenu dotadašnju karijeru, a na istom je prisustvovalo više od 80.000 ljudi. Ceca je za ovaj koncert odabrala sjajne stajlinge a cela scenografija bila je nešto što do tada nije bilo moguće videti u Beogradu.Koncerti na Ušću ostavili su poseban pečat u Cecinoj karijeri ali i oborili rekorde kada su u pitanju svi koncerti koji su do tada bili izvođeni na tom zelenom prostoru. Prvi je bio 2006 a drugi 2013 godine. Prema nekim procenama na poslednjem koncertu na Ušću bilo je više od 150.000 ljudi.


Ceca već uveliko radi na novom albumu koji bi svetlost dana trebao ugledati na leto.

Ceca-Official | Ceca Ražnatović | design by C team | © 2015 | photos by Miloš Nadaždin

Powered by Blogger.